Om Os

Benny's Køreskole

Benny’s Køreskole

Jeg hedder Benny Knudsen født i 1950,,da jeg blev 18 år skulle jeg have kørekort, det blev taget , lastbil og til påhængsvogn,senere udbygget med alt det man kan få.

Kørte lasbil lokal Kbh,men blev meget hurtigt sendt på langture til udlandet,meget spændende som ung. Det gav en noget rutine, På et tidspunkt startede jeg op som selvstændig vognmand, transport alt ,maskiner varetransport, Autohjælp dengang for FDM vejhjælp ,da de stoppede deres vejhjælp var jeg medvirkende til Dansk Autohjælps start, i dag et meget fint redningskorps ,men det har taget sine år.

Jeg stoppede kort derefter som selvstændig. Derefter en del forskellige jobs,hovedsalig kørsel,lastbil kran buskørsel taxa. Samt en del som maskinfører Københavns kommune. Jeg uddannede mig til kørelærer i 1995,ved siden af mit job,og begyndte så at køre lidt ved siden af for andre skoler først København så Roskilde,og så begyndte jeg lidt i Holbæk helt mig selv, alt sammen lidt på hobby basis ved siden af mit daværende job, Men med tiden og ved hjælp af god omtale og de rigtige priser.

Blev der så meget at lave ,at det måtte blive på fuld tid I dag har køreskolen teorilokale på Valdemar Sejrsvej 30 Holbæk lige ved alle skolerne.3 minutter fra stationen,som er et godt sted, at rykke ud fra. Mine fritidsinteresser når der er tid tilovers motorcykel,Håber på en dag at få tid til en ferie med rygsæk til syden. Det var i korte træk lidt om mig,og køreskolens start

Venligst din kørerlærer Måske Benny Knudsen